• Újszülött
ASLONG magas minőségű JGB37-545B 12v dc fúró elektromos motor robot

ASLONG magas minőségű JGB37-545B 12v dc fúró elektromos motor robot

HUF 6042.60

Elérhetőség
Hozzáférhető formában

Mi mindent megteszünk, hogy oldja meg a problémákat, s az ön számára a legjobb ügyfélszolgálat.Mérési Feltételek : 2-1 Motor Pozíció : Kell a hely t vízszintesen mérésekor 2-2 Power Ellátás : Szabályozott DC tápegység . A követési adatok, a China Post Rendes Kis Csomag Plusz lehet ellenőrizni a rendelés oldalon. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a vásárlók vagy a felelős minden további, vám, díjak, közvetítői díjak, illetékek, valamint az adók behozatalát az országba.
A vevő felelős a szállítási díjak vissza az elemeket. Ha bármely része van szükség, ki kell cserélni, a vevő is meg kell fizetni a költségeit, az egyes részeket ki kell cserélni.
China Post mail nem gyors , Usally 15-60days arriived.
Azt is előírják, 12 hónapos ingyenes karbantartás. A vevőnek vissza kell a termék az eredeti feltételek nekünk pedig fel kell tüntetni a szállítási költségeket, a megtérülést.
Amikor megrendelését, kérjük válasszon egy szállítási módot, majd fizetni a rendje, beleértve a szállítási díjat. A vevő meg kell próbálnia, hogy a fájl igény a logisztikai cég, hogy visszaszerezze a költség, kár vagy veszteség. Azonban a vevőnek kell győződjön meg róla, hogy az elemek visszatértek az eredeti állapot. 1-4 Storage Hőmérséklet : Hőmérséklet tartomány -20 C~+60 C 2. Kérem, hagyja el a pozitív visszajelzést, 5 csillag, ha teljesülnek a tételek vagy szolgáltatások.
A vevő felelős a szállítási díjak vissza az elemeket.
Mindent megteszünk, hogy szolgálja az ügyfelek a legjobb, amit lehet.
Kínálunk az 1 hónapos ingyenes csere. A vevőnek vissza kell a termék az eredeti feltételek nekünk pedig fel kell tüntetni a szállítási költségeket, a megtérülést. Után a tárgyakat, hogy a logisztikai cégnek, kérjük, küldje el nekünk a nyomon követési számot.
Ha bármilyen probléma van a termékek vagy szolgáltatások, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, mielőtt elhagyja a negatív visszacsatolás. Amint megkapjuk a tételeket, majd megjavítja, vagy kicseréli őket AZONNAL.
Mi visszatérítjük önnek ha visszatér a tételek számított 15 napon belül a számla tételek bármely okból.Pls válassza a DHL/ Fedex/EMS. Nem sebesség : 5rpm-760rpm . Megjegyzés : Kérem, erősítse meg, a feszültség, sebesség megrendelés előtt,ha nem válaszol 8 órán belül a megrendelést követően,majd véletlenszerű küldeni egy e típusú,remélem, a kedves, megértő. Ezek a további díjak lehetnek gyűjtött a szállítás ideje. Amennyiben az áru sérült vagy elveszett, amikor visszatért, a vevő feladata lesz az ilyen kár vagy veszteség, mi meg nem adja a vevő a teljes vételárat.Normál Működési Feltételek 1-1 Névleges Feszültség : 12v .
JGB37-545 B 12v dc elektromos motor
Műszaki adatok 1.8,1/30,1/56,1/90,1/131,1/168,1/270,1/506,1/810. Kérjük, ne nyissa ki vita, illetve hagyjon bármilyen rossz visszajelzést, ha bármilyen kérdése van, bátran forduljon hozzánk,mi ad kielégítő választ. Meg fogjuk küldeni a tételeket 5 napon belül, ha a kifizetés megtörtént. Amennyiben az áru sérült vagy elveszett, amikor visszatért, a vevő feladata lesz az ilyen kár vagy veszteség, mi meg nem adja a vevő a teljes vételárat. 1-2 forgásirány : CW nézve kimeneti tengely oldal 1-3 Operating Hőmérséklet, illetve a Páratartalom : Hőmérséklet-tartomány a -10 C~+50 C ,Páratartalom tartomány 30%~80% .Tudjuk írni az alacsony érték cutomer, ha szükség van!
China Post Rendes Kis Csomag Plusz lehet nyomon követni, hogy a hazai hazánk,de ez nem befolyásolja a fogadó.

Főbb jellemzők

Fordulatszám(RPM):
160rpm, 85rpm, 255rpm, 480rpm, 28rpm, 9rpm, 52rpm, 760rpm, 5rpm, 17rpm, 36rpm
tanúsítási:
CE
Nyomaték:
0.5-60kg.cm
Feszültség(V):
12v
Felfüggesztési:
ecset
Használat:
Autó,Háztartási Készülék
Építési:
Állandó Mágnes
Márka Név:
ASLONG
Hatékonyság:
IE 2
Folyamatos Áram(A):
0.35
Védeni Funkció:
Teljesen Zárt
Típus:
Motor Felszerelés
Modell Száma:
JGB37-545B
Kimeneti Teljesítmény:
28w

A vevőknek is tetszik