• Újszülött
2Ch 1080P HD TVI Optikai optikai Adó-vevő

2Ch 1080P HD TVI Optikai optikai Adó-vevő

HUF 27540.00

Elérhetőség
Hozzáférhető formában

Modell : LNK-1 HDTVI-20
Áttekintés
E-link HDTVI, hogy optikai konverterek elfogadja a speciális tömörítetlen HDTVI kompozit video, s nagy sebességű, digitális optikai átviteli technológiák, amelyek átalakítják a HDTVI kompozit jelet optikai jelek, hogy elérjék a távolsági(amennyire 20 km-re) sebességváltó keresztül szálak.
Jellemzők Nem tömörítés kódolási technológia Automatikusan azonosítani formátumok a bemeneti videót. Támogatás átadása, HDTVI Videó jel, az irányító PTZ adatok RS485 egyidejűleg bár üvegszálas optikai kábel RP 5 V2 A tápegység Támogatás 720p/50, 720p/60, 1080p videók, stb. Keresztül LED kijelzők, hogy tájékoztassa a funkcionális mód Ipari széles működési hőmérséklet Plug and play, egyszerű telepítés.
Műszaki Indexek
Rost
FC Egyetlen Mód, Egyetlen Szál
Transmition Távolság
0-20 km
Hullámhossz
Adó : 1310nm(Tx)/1550nm(Rx)
Vevő : 1550nm(Tx)/1310nm(Rx)
Adó Bemeneti Szint
>500m Vp-p
Vevő Kimeneti Szint
1 Vp-p
Önálló adaption kábel egyensúly
1080p : 75-5 koaxiális kábel, 300m
720p : 75-5 koaxiális kábel, 500m
Adó Bemenet Vissza Veszteség
>15d B
Bemeneti/Kimeneti Impedancia
75Ω
Videó Fizikai Interfész
BNC
Videó Csatorna
2-Ch
Videó sávszélesség
50 MHz
Mintavételi Sávszélesség
10 bit
RS485
Nem
Mutatók
OPT, PWR -, ADAT -, VIDEÓ
Teljesítmény
DC 5 V2 A
Fogyasztás
Legfeljebb 7 W
Működés Páratartalom
10% - 90%
Működési Hőmérséklet
-30° C - 75°C
Cég info
2001-ben meghatározott& székhelye Shenzhen, E-link Kína Technology Co., Kft. (Az E-link) vezető videót, optikai termék gyártó Kínában. A fő termékek közé aktív berendezések, beleértve a rost média konverterek , CCTV optikai konverterek , Telefon Rost Mux, SFP adó, stb. Valamint mi a kínálat az üvegszálas optikai passzív alkatrészek, mint például az optikai patch kábel, pigtail, adapterek & zajcsillapítók. A gazdag tapasztalat, a magas minőségű termékek, a távközlési, valamint CCTV üzlet, E-link egy nagy gyártási bázis Shenzhen, képes költség-hatékony megoldásokkal szolgálni ügyfeleink sikeresen.
A Termék Minősége :
• ISO9001 Minőségbiztosítási Rendszer
• Teljes Spektrumú környezet, elektromos vizsgálati minden termék design
• A 48 órán belül öregedés vizsgálat előtt szállítás
• Minősített CE, Ro HS, FCC
Mivel a dob a termékek a hazai piacon, mind a nemzetközi piacon, nyertünk egy jó hírnevét a kiváló minőségű termékek, őszinte szolgáltatások. Termékeink széles körben alkalmazott hálózati rendszerek, Távközlési, Rádió, Televízió, a közbiztonság, Bank , stb. A sort a különböző igények, különböző ügyfeleinek, akkor az emberek nyomon követni a legújabb piaci információt, hogy tartsa meg a termékek versenyképes létfontosságú.
A hozzáértő értékesítés, a műszaki támogatást, valamint a mérnöki személyzet dedikált, hogy megértsük a követelmények tervezése termékek & megoldásokat, hogy megfeleljen az ön igényeinek. Mi kell örülni, hogy az ön üvegszálas optikai hálózati termékek a legjobb ár, kiváló minőség, gyors kiszállítás.
A szolgáltatás :
Ha nem biztos benne, hogy az eszköz alkalmas a projekt, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba.
Ha nem tudod hogyan kell használni, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba.
A professzionális értékesítési csapat technológia csapata fog válaszolni minden kérdésre, illetve győződjön meg arról, hogy a termékek megfelelnek a követelményeknek.
Szállítás :
Általában küldjük ki a csomagot 3 Napon belül, illetve a testre elemek, hosszabb ideig is eltarthat.

Főbb jellemzők

Márka Név:
cne-lnk
Modell Száma:
LNK-2HDTVI-20

A vevőknek is tetszik