• Újszülött
1db 360 Fokos Funkció Önterülő Kereszt Zöld Lézer Szinten 3 vonal Detektor Lézer

1db 360 Fokos Funkció Önterülő Kereszt Zöld Lézer Szinten 3 vonal Detektor Lézer

HUF 34138.80
HUF 32432.00 -5 %

Elérhetőség
Hozzáférhető formában


1db 360 Fokos Funkció Önterülő Kereszt
Zöld Lézer Szinten 3 vonal Detektor Lézer
Megjegyzés : ha a csomag megérkezett, hogy a vámhatóság ,kérjük fizetni az adót, majd vedd fel a csomagot ,nem vagyunk felelősek semmilyen behozatali vám vagy adó, ha a hely távoli ,akkor kell fizetni 35
A képet mutatja :
Megjegyzés : ez a áruk,van 2 színek csomag, zöld, narancs,amikor a
érdekében,kérem, hagyjon üzenetet ,köszönöm .ha nem , küldünk véletlenszerűen ,köszönöm !
mi nem tartalmazzák a három állványt, illetve az akkumulátor, a magyar kezelési könyvet
Tulajdonságok :
Termék modell : LS-DL
Feszültség : 220 V Teljesítmény
A termék mérete : 9*11*19cm
Szintű pontosság : 10 m±1mm
Függőleges pontosság : 10 m±1mm
kibocsátási szög : ≥120°
Le point pontosság : ± 1 mm/1,5 m
Ortogonális pontosság : ± 1 mm/3m
A vonal szélessége : 2 mm/5m
Munkakörnyezet : Szabadtéri
Energiaellátás : lítium akkumulátor, HÁLÓZATI tápegység ( az akkumulátor nem tartalmazzák )
Utasítások Előtt az első használja, kérjük, óramutató járásával ellentétes forgatás az akkumulátor fedelét, fix gombot, távolítsa el az akkumulátor fedelet, a három szakaszban az újratölthető akkumulátor vagy alkáli elemek szerint a "-" szimbólum az akkumulátor helyet, majd takard le az akkumulátor fedelét, majd húzza meg az akkumulátor fix gombot. A hangszer kerül a földre, vagy egy állványra helyezett egy állványra, kell egy kéz forgó eszközök, a középső csavar vagy egy állványra, a középső csavar rögzítő. Ha szükséges, csavarja ki a három állítható láb spirál. Állítsa be a három méteres csavart, így a buborék, a fekete kör a buborék. A power kapcsoló "on" állásban van, a tápfeszültség be van kapcsolva az automatikus mentesítés én-zár állam a kompenzátor, a kompenzátorok automatikusan szintű korrekció. (a power kapcsolót "off" állásba kapcsolja ki a készüléket, valamint automatikus a kompenzátor egy önálló záró állam. A berendezés négy üzemmódok : H/VH/2 VH/4 VH (vagy lesz). A tápfeszültség be van kapcsolva, a készülék a munka, a H-modell szinten a lézer fény, szükség szerint szerint a funkciók kapcsoló mód választás. A berendezést a cél pont a földön, majd kapcsolja be a felső része a készülék, így a függőleges vonal a cél, a végső forgatás a finomhangoló kilincset, úgy, hogy a függőleges vonal a precíziós igazítás cél. A munka, valamilyen oknál fogva, mert a műszer, hogy döntse több mint + +, riasztó, ilyenkor kérjük, állítsa be a három méteres spirál, úgy, hogy az eredeti szintre a buborék a fekete kör.
Karbantartás a józan ész ne szerelje szét a berendezést ne ejtse le, megverte, majd rezegni a műszer, hogy ne befolyásolja a pontosságot, valamint a funkció a szintjelző. A túlzott kibocsátás, károsíthatja az akkumulátort, olyan rég nem az eszközt kell fizetnie, ha egy hónapban. Ha meg akarod menteni a készülék hosszú ideig, vegye ki az akkumulátort a készülék. Kérjük, töltse szerint, a megadott időben, a túlzott töltés megrövidíti az akkumulátor élettartamát. Kérjük, használjon egy puha ruhával semleges tisztítószerrel tisztítsa meg a felületet a hangszer, tisztítsa meg a berendezést kell teljesen száraz. Eszközöket úgy kell tárolni, száraz, tiszta helyen.

Főbb jellemzők

Márka Név:
ZJMZYM
Típus:
Függőleges & Vízszintes Lézerek
Mérési Modell:
3 Vonalak
Hullámhossz:
635
Modell Száma:
LS-DL
Méret:
9*11*19cm
Termék Szám:
FC491
tápfeszültség:
220v
Tápegység:
lithium battery(the battery do not include), AC power supply
Tömeg:
3KG
Vízszintes pontosság:
10m±1mm
Függőleges pontosság:
10m±1mm
emission angle:
≥120°
Csomag Méret:
44*21*31CM
On the point:
1*650NM

A vevőknek is tetszik