• Újszülött
100 db/lot) 125C KSD9700 Általában Közel Termosztát, Hőmérséklet Kapcsoló, NC 125 Celsius, Bimetál Lemez.

100 db/lot) 125C KSD9700 Általában Közel Termosztát, Hőmérséklet Kapcsoló, NC 125 Celsius, Bimetál Lemez.

HUF 14844.60

Elérhetőség
Hozzáférhető formában

KSD9700 Sorozat Termosztát ( Auto Reset ).
Akció hőmérséklet : 125+ - 5 Celsius fok, Reset hőmérséklet : 90+-12 fok Celsius.
Cselekvési Típus : N. C. Típusú ( Általában Szoros Kapcsolatban )
Maximális feszültség : 250 V.
Maximális áram : 5 A.
Sok 100 db.
100% Új, Soha Nem Használt. Ro HS Konform.
Felépítése, alkalmazása :
KSD9700 sorozat a termék egy olyan termosztát, amely elfogadja a bimetál lemez, mint a hőmérséklet-érzékelő elem. A bimetál lemez szabad állam, illetve a kapcsolatok vannak zárva, amikor az elektromos készülék működik, a normális állapot. Ha a környezeti hőmérséklet felveti, hogy a beállított üzemi hőmérséklet, a kapcsolatok nyitott, mint a bimetál lemez deformálódik ugrani, amikor fűteni, akkor az áramkör el van vágva a hőmérséklet szabályozására .Majd a kapcsolatok közel automatikusan vágott az áramkört, ha az elektromos készülék lehűlt, hogy a reset hőmérséklet. Ez a termék widly használt háztartási készülék motoros, illetve elektromos berendezések, mint például a klíma, motor, transzformátor, termikus berendezések, stb.
Óvintézkedések :
1. Kérem, tartsa a kupakot cég, a létesítmény felülete a controleed készüléket, amikor telepíteni. Kérjük, törölje vezetés szilikon zsír, hogy az érzékelő felület annak érdekében, hogy biztosítsák hatása a hőmérséklet-érzékelő.
2. Soha nem összeomlás, vagy deformálódik a műanyag vagy fém shell telepítés során elkerülése érdekében befolyásolják a teljesítményt.
3. Annak érdekében, hogy elkerüljék a creepage, valamint biztosítani biztonsági használata közben, ne dobja el, vagy cruch a szigetelő hüvely, amikor telepíti a termosztát fém shell.
4. A használt termékek áramkör, nem több, mint 5 A aktuális, kérjük, válaszd ki, hogy vezesse a keresztmetszet felületének réz mag esik within0.4-0.75 mm-es kapcsolat.
5. Tovább a termék a tiszta, száraz raktárban, a jó szellőzés, valamint ingyenes maró gáz -, illetve a relatív páratartalom kevesebb, mint 90% - os környezeti hőmérséklet under40 C.
*********************************************************************************************************************
Szállítás :
1. A vám, adók, díjak nem szerepelnek a tétel árát, illetve a szállítási díjat. Ezek a díjak a vevő felelőssége.
2. Kérjük, ellenőrizze, hogy az ország vámhivatal meghatározni, hogy mi ezeket a további költségek előtt licitálás/vásárlás.
Visszatérési Politika :
Amennyiben a termék hibás, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba 30 napon belül, akkor választás pénzt vissza, vagy az elem csere.
Lépjen kapcsolatba velünk :
Bármilyen kérdése van, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. miatt időzóna-eltérések, lehet, hogy nem azonnal a választ, de nem ígérem, hogy válaszolni 24 órán belül.

Főbb jellemzők

Elem Típusa:
Kapcsolók
Jellemzők:
Általában Közel
tanúsítási:
CQC
Kapcsoló Típusa:
Hőmérséklet Kapcsoló
Garancia:
1
Modell Száma:
KSD9700

A vevőknek is tetszik